579276_591963530841360_128690604_n

Sahiplendirme yaparken lütfen bu sözleşmeyi kullanın. Hem olası üreticileri, sadece heves için alanları elersiniz hem de hayvana bir şey olduğunda yasal olarak takip edebilirsiniz. Köpek yazısı çıkartılıp kediler için de kullanılabilir.

KISIRLAŞTIRMA VE SAHİPLENDİRME TAAHHÜTNAMESİ

…………………… tarihinde ………………………aracılığıyla sahiplendiğim …. yaşında dişi/ erkek ………….. cinsi köpeği hiçbir şekilde sokağa atmayacağıma,köpeği aldığım tarihten 1 hafta sonra kısırlaştırmasını yaptıracağıma ve yukarda ismi bulunan ………………………..’den onay almadan hiçbir şekilde üçüncü bir şahısa yuvalandırma yapmayacağımı,sokaga atmayacağımı,hastalandığında tedavi ettireceğimi,şiddet göstermeyeceğimi ,onunla her gün vakit geçirip oynayacağımı,tehlikelerden koruyacağımı,düzenlı ve yeterli besleyeceğimiı,düzenli gezdireceğimi,evimde barındıracağımı,uygun ve saglıklı koşullarda yaşatacağımı,her ay resmini ve durumu hakkında bilgileri tarafına yollayacağımı,ölümü halinde otopsi yaptırıp …………………………………’e ulaştıracağımı,herhangi bir problemde tekrar teslim edeceğimi taahhüt etmiş bulunmaktayım.

Nüfus kağıdı arkalı önlü fotokopim ektedir.Nüfus bilgilerim bu sözleşme haricinde kullanılamaz.

Bu sözleşme ../../…. tarihinde hazırlanmış ve taraflarca imzalanmıştır.İşbu sözleşmede hüküm bulunmayan konularda,genel hükümler uygulanır.

Madde 1:ANLAŞMAZLIKLAR

İşbu sözleşmenin uygulanmasından doğabilecek anlaşmazlıkların çözümünde 5199 sayılı hayvanları koruma yasasına dayanarak ……………….. (buraya bulunduğunuz ilin adını gireceksiniz) Mahkemeleri yetkilidir.

SAHİPLENEN SAHİPLENDİREN

İSİM SOYİSİM İSİM SOYİSİM

İMZA

T.C.Kimlik No:

Ad/Soyadi:

Ev adresi :

Ev telefon :

Cep telefon: